Yritys

Forssan Liikevartiointia olivat vuonna 1974 perustamassa paikalliset kaupanalan- ja teollisuuden yritykset sekä pankit.

Forssan Liikevartiointi on turvallisuusalan yritys ja sen toimialuetta on Forssan lisäksi Jokioisten ja Tammelan kuntakeskukset. Vahva paikallistuntemus on asiakkaillemme tärkeää. Paikallisuus takaa myös sen, että kehitämme toimintaamme jatkuvasti vastaamaan nimenomaan paikallisiin tarpeisiin, tunnemme asiakkaidemme olosuhteet hyvin ja vahvan yhteistyöverkkomme ansiosta voimme vastata turvallisuustarpeisiin jo ennaltaehkäisevästi.

Asiakkainamme on toimistoja. kauppaliikkeitä, teollisuusyrityksiä, pankkeja ja virastoja. Myös yksityiskodit tai vapaa-ajan asunnot voivat olla vartioinnin kohteita.

Henkilökuntamme on koulutettua ja ammattitaitoista. Kunnioitamme työntekijöidemme osaamista ja se näkyy pitkinä työsuhteina ja vähäisenä vaihtuvuutena.

Turvallisuusalalla luotettavuus on toiminnan tärkeimpiä elementtejä. Luotettavuutemme osoitamme myös tavallamme hoitaa asiamme ja yhteiskuntavelvoitteemme, olemme AAA-luokitettu yritys.

Olemme Suomen Vartioliikkeiden Liiton jäsen. Teemme yhteistyötä myös useiden kansainvälisten turvallisuusalan yritysten kanssa.

 

Copyright © Forssan Liikevartiointi 2008       Design: MAK Media Oy